ÜCRETSİZ HIZLI TESLİMAT! İLK ALIŞVERİŞİNE ÖZEL %10 İNDİRİM! PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT İMKANI!

Takı alırken nelere dikkat etmeliyiz?

05-08-2021 17:14
Takı alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Pırlanta Seçimi

Pırlanta saflığın, masumluğun, aşkın ve sadakatin sembolüdür. Kişinin hakikat ve güven yönünü teşvik eder. Pırlanta bir insanın parmak izine benzer. Her birey için anlamı farklı olduğu gibi pırlantayı da bir diğer pırlantadan farklılaştıracak belirli ayırt edici özellikleri vardır.

Bir nişan yüzüğü veya hediye satın alıyorsanız, alacağınız kişinin hangi boyutta tercih ettiğini öğrenin. Bütün kadınlar çok karat tercih etmez. Bazıları kaliteyi boyutun üzerinde tutabilirken, diğerleri daha dikkat çekici bir pırlanta için kaliteden biraz fedakârlık etmeye istekli olabilir. Alacağınız kişinin kendisine, yakın arkadaşlarınıza, ailenize veya bize danışabilirsiniz.

Pırlantanızla Uyumlu Özellikleri Seçmek

Değerli ve uzun ömürlü metallerin bir listesini yapın. Burada bant malzemesinin taş kadar uzun ömürlü olması önemlidir. Altın, gümüş ve platin gibi metaller sadece güzel olmakla kalmaz, aynı zamanda yıllarca dayanır. Aralarından seçim yapmak genellikle güzellik ve bütçe dengesidir. 

Altın, herhangi bir taş veya ten rengiyle harika göründüğü için belki de en yaygın banttır. Yüzüğü elinize göre daha da özelleştirmek için altın ve sarı, gül ve beyaz altın gibi çeşitlerini arayın.

Gümüş, uygun fiyatlı ve hemen hemen her cilt tonuna uyan başka bir metaldir. Gümüşün çeşitli çeşitleri arasında, yüzde 92,5 saf gümüş ve yüzde 7,5 karışık alaşımlardan oluşan gümüş en iyisidir. Hal böyle olunca da en uygun fiyatlı ve dayanıklı bir yüzük seçeneğidir.

Eğer bütçe sizin için sorun değilse platin bantlara gidebilirsiniz. Platin, tüm değerli metallerin en parlağı olarak kabul edilir ve pırlanta ve nişan yüzükleri için yaygın bir popülerlik kazanmaktadır.

Unutmayın, Cahide Jewellery’de tüm ürünlerimiz sertifikalı gönderilmektedir. Bu sertifikalarda kesiminden, berraklık, renk ve karatına kadar her türlü ayrıntıyı bulabilirsiniz. Ayrıca, sizin isteğinize göre özel tasarım pırlanta yapılmaktadır.

Sevgiyle Kalın..

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.